Курси від Wezom Academy

В сьогоднішніх умовах війни IT — одна з небагатьох сфер професійної діяльності, здатних приводити в Україну валютний капітал. Не дивно, що зараз тисячі українців намагаються освоїти IT-професію і працювати в інтернеті. Це дуже раціональне рішення в наших реаліях, а також реальна підтримка української економіки.

Wezom Academy (https://wezom.academy/ua/) пропонує оновлені та оптимізовані IT курси для українців за трьома популярними напрямками:

  • SEO
  • SMM
  • Копірайтинг

Ми зібрали максимум корисної інформації та практичних завдань, оптимізували їх та створили міні-курси тривалістю 2 тижні. Вартість навчання по будь-якій з програм — 1 500 грн. А доступ до навчальних матеріалів залишається у вас на цілий рік.

Наші курси — це можливість опанувати нову професію за два тижні, навчитися працювати на фрілансі, отримувати достойну оплату навіть в теперішні непрості часи, а найголовніше — підтримувати економіку України.

Курси підійдуть як тим, хто вже має певний досвід роботи в діджитал-сегменті, так і тим, для кого це поки що в новинку. До речі, в кожному з курсів є безкоштовний пробний урок. Рекомендуємо ознайомитись, щоб краще зрозуміти, чому саме ви будете навчатися та які перспективи будуть відкриті перед вами після двох тижнів навчання. Запрошуємо до Wezom Академії!