Онлайн-навчання для педагогічних працівників закладів освіти

В рамках домовленостей із Міністерством освіти і науки України щодо розширення можливостей використання цифрових інструментів для організації освітнього процесу в закладах освіти, компанія Google Україна проводитиме серію онлайн-навчань для педагогічних, науково-педагогічних працівників закладів освіти всіх рівнів у рамках програми «Цифрові інструменти Google для освіти», які проводитимуться протягом 2022/2023 навчального року.
Для забезпечення участі максимальної кількості бажаючих освітян, передбачено 12 навчальних сесій, кожна з яких розпочинатиме роботу з наступного місяця.

Тривалість однієї серії тренінгів становитиме 4 тижні – 30 годин (1 кредит ECTS).

За підсумками навчання передбачений сертифікат підвищення кваліфікації відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 No 800.

Викладання буде здійснюватися послідовно, починаючи з обов’язкового базового рівня й далі залежно від успішно складених проміжних тестів і від готовності учасників продовжити навчання:
Базовий рівень: для учасників, які прагнуть набути навичок роботи з мобільними пристроями;
Середній рівень: для учасників, які прагнуть набути навичок роботи з установленим вебпереглядачем Google Chrome для будь-якої операційної системи персонального комп’ютера;
Поглиблений рівень: для учасників, які прагнуть набути навичок роботи з ноутбуками Chromebook.

Протягом року заклади освіти, педагогічні колективи яких успішно
завершать навчання за програмою з показником вище 50% від загальної кількості педагогічних, науково-педагогічних працівників, отримають спеціальний статус «Заклад освіти – учасник програми Google for Education» / Google for Education Participating School.
За підсумками програми Міністерство освіти і науки України та компанія Google Україна планують відзначити найактивніші заклади.

Форма реєстрації: bit.ly/gwua2223r.
Із організаційними питаннями, детальною програмою та розкладом
навчальних сесій курсу можна ознайомитися на спеціально створеному сайті за посиланням: bit.ly/2223gwua.