Реєстрація на ІУС за квотою-2

❇️ВАЖЛИВО! ☝️Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова повідомляє Вам, що попри складнощі воєнного часу та нещодавно завдані закладу руйнування з боку ворожих військ, ми продовжуємо працювати✍️, в т. ч. продовжується і вступна кампанія 2022 року👍.

☝️Вважаємо доцільним проінформувати Вас і про те, що цього року вступ до Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова можливий без НМТ за бюджетною квотою-2. Цим правом можете скористатися, якщо Ви зареєстровані, тобто маєте прописку🏡 на особливо небезпечній🧨 чи тимчасово окупованій території💣 (детальний перелік населених пунктів див. тут: https://www.minre.gov.ua/sites/default/files/field/docs/dodatok_do_nakazu_143.pdf).

☝️Бюджетна квота-2 – це автоматичне зарахування на бюджетну форму навчання 40 % вступників пільгових категорій від максимального обсягу державного замовлення. Ця квота поширюється на всі 33 спеціальності, що є в НУК🔑.

☝️Якщо Ви маєте таку пільгу, будь ласка, зареєструйтесь для проходження індивідуальної співбесіди, що відбуватиметься в НУК онлайн📧, тобто без необхідності прибуття до університету чи будь-якого іншого пункту тестування.

☝️Реєстрація до 29 липня 2022 р. (бажано до цієї дати) за посиланнями📲:

🎈 для вступників із свідоцтвом про здобуття повної загальної середньої освіти: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeCNPOvSPhcj665yYIa8N5YkB0s8MAcJ3slBRSRleNVLDpM0Q/viewform

🎈 для вступників із дипломом молодшого спеціаліста / молодшого бакалавра / фахового молодшого бакалавра: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfp8P14O8F_31Ryhl64NJdoP2Ecc8trk-uaP6RZ9qPTSDKZ7g/viewform

☝️Закликаємо Вас скористатися шансом стати студентом за спрощеною процедурою!

☝️Звичайно, ми розуміємо Ваші побоювання, однак сьогодні в Україні, на жаль, ніде немає абсолютно безпечних місць. Ми гарантуємо Вам, що вступна кампанія в НУК із першого до останнього дня відбуватиметься онлайн📲. Також онлайн у НУК розпочнеться і 2022–2023 навчальний рік заради нашої спільної безпеки📲. Як тільки війна завершиться і ми здобудемо Перемогу, навчання одразу відбуватиметься аудиторно в наших вцілілих корпусах, що розташовані на вул. Потьомкінській, пр. Центральному, вул. Кузнецькій. Корпус на пр. Героїв України обов’язково відремонтуємо!

☝️Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова зичить Вам здоров’я, миру, витримки та сил, а також легкого вступу та щасливого студентського життя!😘😘😘

(с) НУК на зв'язку https://t.me/nuk_pk/79