Відбувся фестиваль для абітурієнтів "Profi для майбутніх profi"

В Національному університеті кораблебудування імені адмірала Макарова відбувся фестиваль для абітурієнтів "Profi для майбутніх profi", який зібрав учасників з різних куточків країни.

Протягом фестивалю вступники мали змогу познайомитися зі світовими трендами на ринку праці та поспілкуватися з представниками провідних компаній та установ. Окрім того, відвідувачі змогли ознайомитися з освітніми програмами НУК.

Майстер-клас для вступників проводили студенти кафедри інформаційних управляючих систем та технологій Юлія Василишина, здобувач освіти бакалаврського рівня програми "Комп'ютерні науки", та Сергій Варзар, здобувач освіти магістерського рівня програми "Системний аналіз", які розповіли про свої досягнення в галузі комп'ютерних наук та програмування.

Зокрема, Юлія Василишина представила свій проєкт - Гугл календар вступу-2023, який вона створила. Сергій Варзар, в свою чергу, розповів про свою роботу програмістом в компанії iCanDesign.

Організатори фестивалю також запросили всіх абітурієнтів до телеграм-каналу кафедри ІУСТ для вступників НУК. LOVE IT., де можна знайти корисну інформацію про вступ до Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова. До каналу вже додано посилання на календар та додаток Room Planner.

Участь у фестивалі дозволила учасникам збільшити свої знання та отримати корисний досвід, який допоможе їм у майбутньому.