Запрошуємо на онлайн-змагання з програмування «Battle IT by SimCorp»

Міжнародна ІТ-компанія SimCorp запрошує студентів українських вишів на онлайн-змагання з програмування «Battle IT by SimCorp».

Щоб взяти участь, потрібно вміти розробляти алгоритми мінімальної складності, а також мати амбіції позмагатися з найсильнішими суперниками з усієї України.

Турнір проходитиме в два етапи, на яких учасникам потрібно буде виконати завдання з програмування різної складності: 

15.11 - відбірковий етап

20.11 - фінал

Переможці отримають ліцензійну підписку на платформу Pluralsight, персональні ноутбуки, стильні худі та менторську підтримку від найкращих спеціалістів компанії SimCorp.

Участь в турнірі безкоштовна. Реєстрація триває до 11 листопада включно.

Деталі про національний турнір та реєстрація за посиланням: https://battleit.tech/ 

Відкрито реєстрацію на турнір з програмування «Battle IT by SimCorp»

 

Компанія SimCorp оголошує набір учасників на національний турнір технічних талантів «Battle IT», який триватиме до 11 листопада включно.

 

«Battle IT by Simcorp» це змагання з C# .Net для студентів ІТ спеціальностей, де кожен може випробувати свої сили, здобути корисний досвід і поборотися за цінні призи та менторську підтримку від експертів.

 

Участь в турнірах національного рівня дає молодим програмістам можливість вийти за рамки свого університетського середовища, помірятися силами з учасниками з усієї країни, виявити свої слабкі та сильні сторони і зрозуміти, в якому напрямку їм варто рухатися далі. 

 

Організатор батлу — провідна міжнародна компанія-постачальник інтегрованих рішень для управління інвестиціями SimCorp

 

Юлія Ступак, Employer Branding Manager SimCorp в Україні, коментує особливості й мету турніру:

 

«Це перший масштабний захід, який ми проводимо для студентської молоді. Мета турніру — дати студентам з усієї України можливість спробувати свої сили в програмуванні і отримати якісний фідбек від досвідчених програмістів, який допоможе учасникам знайти свій шлях до професійного розвитку. 

 

Для SimCorp інвестиції в професійний розвиток як команди, так і молоді — важлива складова діяльності. Тож ми готові інвестувати в навчання і допомагати студентам оцінити свої знання і вміння, щоб підготувати їх до роботи в ІТ та познайомити з роботою компанії.» 

 

Взяти участь в олімпіаді можуть студенти будь-якого курсу, які володіють мовою програмування C# та мають базове розуміння алгоритмів.

 

Турнір проходитиме в два етапи в форматі онлайн-змагання: 

 

  1. Відбір. Усіх зареєстрованих учасників буде запрошено до участі в першому етапі турніру 15 листопада. Їх познайомлять із задачею та вимогами щодо її виконання. На вирішення задачі відводиться 2,5 години. Рішення учасників перевірятимуться автоматично під контролем спеціалістів компанії SimCorp. Протягом доби після дедлайну виконання задачі кожен конкурсант дізнається, чи проходить у фінал. 

 

  1. Фінал. За результатами першого етапу відберуть до 100 учасників, які найкраще впоралися із відбірковим завданням, і запросять на фінальний етап змагання. На виконання фінального завдання відводиться 5 годин. Ввечері того ж дня оголосять переможців турніру.

 

Найкращі учасники позмагаються за можливість посісти призові місця та отримати цінні подарунки: ліцензійну підписку на платформу Pluralsight на 12 місяців, стильні худі, персональні ноутбуки та менторську підтримку від найкращих спеціалістів компанії SimCorp.

 

Деталі про національний турнір та реєстрація за посиланням: https://battleit.tech/ 

 

Для довідки: 

SimCorp — провідна міжнародна компанія-постачальник інтегрованих рішень для управління інвестиціями зі штаб-квартирою у Копенгагені (Данія).