Навчання від партнерів DataArt

🤝Згідно Угоди про співпрацю між DataArt та НУК, фахівці компанії підготували цікаві та корисні у забезпеченні освітнього процесу матеріали.
Ознайомтеся з наведеними нижче пропозиціями, оберіть найбільш цікаві саме для вас та заповніть форму до 3 квітня
 📍Лекційні та практичні заняття та вебінари з наступних тем:
✅Cross-platform development Xamarin + .NET MAUI: види мобільної розробки,
принцип роботи фреймворку.
✅UX Design (лекція, практика): проектування інформаційної архітектури інтерфейсу, поради з дизайну, сценарії, алгоритми, вайрфрейми тощо.
✅Front-end: js, ts, css, html, bem, angular, angularjs, reactjs, tdd, clean architecture, clean code, oop, git; Веб-розробка: від основ HTML+CSS+JS до до розробки на Angular чи інших популярних фреймворках.
✅Англійська мова: Базова граматика для IT-фахівців, Cultural difference, Як спілкуватися комфортно навіть з мінімальним рівнем мови, Зустрічі Speaking Club з носіями польської, англійської, іспанської, німецької мов.
✅Бізнес Аналіз: теоретичні засади роботи BA, основні підходи до специфікації вимог (User Story + acceptable criteria, etc.)
✅Project management: ПМ – підходи до реалізації проєктів; Керування командою; Ретроспектива; Документація.
✅Комунікації: Як перевіряти фейки у новинах, телебаченні. Комунікації в соціальних мережах, особливості комунікації в період війни. Види масової комунікації (рекламна комунікація, PR-комунікації, агітаційна комунікація та ін). Інтерв’ю як жанр професійної комунікації. Робота із негативними відгуками та коментарями. Перетворення негативу в антикризові кейси та успішний досвід
✅Гнучкі методології: напрямок Agile, особливості Scrum фреймворка та Канбан метода.
✅Життя в стилі Agile: Навіщо досягати цілі? Трішки про прокрастинацію. Чи потрібен людині план? Що робити, якщо нічого не робиться? Що ж таке життя в стилі Agile?
✅Серія лекцій з кібербезпеки (теми обговорюватимуться окремо).
✅Лекція «Особливості ведення бізнесу в умовах війни»
✅Лекція «Головні проблеми міжнародної економіки в умовах війни»
✅Вебінар «Корпоративні соціальні мережі. Особливості ведення»
✅Серія вебінарів за напрямом Helpline: «Психологічні опори та підтримка у воєнний час». «Як пробігти психологічний марафон, коли ти до нього не готувався». «Як говорити та підтримувати дітей в кризових ситуаціях». «Допомога в адаптації та орієнтації для тих, хто в безпечному місці, але в розлуці з близькими».
📍Курси:
‍🎓Quality Assurance (12 лекцій)
‍🎓Java (10 лекцій)
‍🎓Python для вчителів (10 занять)
‍🎓Основи Python для студентів (10 занять)
‍🎓С# Basic (19 лекцій)
‍🎓Делегування як вид комунікацій (10 лекцій)
‍🎓Лідерство та менеджмент (10 лекцій)
 
Контактна особа, секретар ради роботодавців Олена Маршак (https://t.me/elena_marshak)