НУК імені адмірала Макарова чекає вступників на профорієнтаційну онлайн-аудієнцію

У Національному університеті кораблебудування імені адмірала Макарова 4 липня 2023 року о 18 год. за київським часом відбудеться «Профорієнтаційна онлайн-аудієнція» для цьогорічних вступників та їхніх батьків.
Про це повідомляє прес-служба закладу вищої освіти.


– «Профорієнтаційна онлайн-аудієнція» – це надважливий захід, який перед початком активної фази вступної кампанії необхідно відвідати абсолютно всім: і вступникам, і батькам самих вступників, – акцентує відповідальний секретар приймальної комісії НУК доцент Аркадій Проскурін. – Програмою заходу передбачено презентацію т. зв. дорожньої мапи вступника від моменту подання електронних заяв до моменту зарахування. Звичайно, ми розкажемо, як підвищити свій рейтинговий бал і які віконечка в електронному кабінеті для цього треба заповнити. Ми поділимося інформацією, як можна скористатися пільгами за їхньої наявності, та повідомимо, які саме категорії осіб мають на це право. Не забудемо й навіть підкажемо, як написати такий мотиваційний лист для кожної спеціальності, що вразить будь-яку приймальну комісію. Тож запрошуємо всіх охочих і зацікавлених!
Зі слів відповідального секретаря також стало відомо, що під час «Профорієнтаційної онлайн-аудієнції» кожний гість матиме можливість поспілкуватися з представниками приймальної комісії та гарантами освітніх програм.
Для участі в «Профорієнтаційній онлайн-аудієнції» необхідно 4 липня 2023 року о 18 год. за київським часом зайти на платформу Zoom за посиланням: https://us02web.zoom.us/j/89459366314?pwd=MDlXamhxK2M5N2Nta2phbUR1S0lyZz09
або ввести ідентифікатор: 894 5936 6314 та код: 234613