Остання лекція проєкту "ІТ В ЖИТТІ" у 2022-2023 навчальному році

Лекції проєкту "ІТ В ЖИТТІ", що відбулися у Національному університеті кораблебудування імені адмірала Макарова, стали значною подією для студентів та співробітників університету. Остання лекція з циклу "ІТ в житті.SOFTWARE DEVELOPMENT", відбулася 4 травня і була проведена Олександром Бондарем, Senior .Net developer Clovertech.

Протягом весняного семестру учасники проєкту мали нагоду обмінятися досвідом та знаннями зі спеціалістами ІТ-сфери. Лекції стали платформою для активної дискусії, де студенти та викладачі змогли обговорити сучасні тенденції та проблеми, що стосуються розробки програмного забезпечення.

Під час останньої лекції Олександр Бондар розповів про основні аспекти розробки програмного забезпечення. Він поділився своїм досвідом у сфері розробки, а також розкрив різноманітні випробування та виклики, з якими зіштовхуються розробники в процесі створення програмного забезпечення.

Студенти та слухачі лекції проявили активну зацікавленість інформацією, якою поділився Олександр Бондар. Вони ставили запитання, обговорювали проблеми та надавали власні пропозиції щодо вдосконалення процесу розробки програмного забезпечення. Такі дискусії сприяють активному навчанню та збагачують професійний досвід молодих ІТ-спеціалістів.

До зустрічі у наступному навчальному році!